“je moet er in geloven”

“Je moet er in geloven”. Aan deze woorden die een tijdje geleden tegen mij gezegd werd moest ik denken toen ik gisteren een presentatie-avond van Forever in Amsterdam bezocht. Op een regenachtige avond heb ik vanaf de achttiende verdieping uitzicht over ‘oplichtend Amsterdam’. 

“Sceptisch” was  namelijk de spreker toen hij vertelde dat zijn vrouw thuis kwam met een geel kannetje vol met aloe vera. “Een bevlieging, over een paar weken weer over” dacht hij. Nadat hij na een paar maanden daadwerkelijk zag dat zijn vrouw ‘beter in haar vel’ begon te zitten, begon zijn instelling te veranderen. Zijn enthousiasme kwam met name op gang na gebruik van de C9 waarbij hij zijn lichaam in een periode van 9 dagen min of meer ‘een reset’ gaf.

Het ‘geloof’ is vervolgens door het verdienmodel verder aangewakkerd. Haar drive was met name om meer bij hun kind te kunnen zijn waarvoor ze vervangend inkomen nodig had. Eerder dan verwacht kon dat gerealiseerd worden. Haar coachings-ervaring in haar vroegere job kon mooi ingezet worden bij het begeleiden van haar inmiddels opgebouwde team. Terecht geeft het echtpaar wel aan dat het niet ‘aan komt waaien’. Ervoor werken is noodzakelijk maar wel op de tijden die je er zelf voor beschikbaar hebt. Het mooie is dat je ook zelf kan bepalen hoeveel energie je er in stopt.

“Je moet er in geloven”: misschien is dat je houding t.a.v. de producten en/of het verdienmodel van Forever. Ik geloof er in ieder geval in; uit ervaring.

Nog een laatste vraag aan jou: wat zijn jouw dromen, doelen die je wilt bereiken? Wellicht is Forever voor jou de manier om dat te bereiken. Ook door ervaring kan je er in gaan geloven.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.