Stilstaan

Het was net of dit beeld aan de rand van het centrum van Amersfoort mij even stil laat staan. De ‘persoon’ kijkt min of meer uit richting het bankkantoor van de ABN. Het is alweer ruim 15 jaar geleden dat ik dit pand verliet (waar toen nog ING op de gevel werd vermeld). Dat situaties in de financiële wereld snel kunnen veranderen hebben we in de afgelopen jaren wel gemerkt maar geldt dat ook niet voor veel andere zaken? Dat we vaak ons vertrouwen meer op materiele zaken stellen dan op God is duidelijk.

Even stil staan: Waar ben ik mee bezig; waar ga ik naar toe? Op de pagina met diverse links staat ook een filmpje hierover. Welke richting ga je met je leven op? Wat is het plan van God met mijn leven? Ook dat zet mij stil. Bij de 4 dagen durende training die ik volg komt de vraag met betrekking tot je werkkring aan de orde. Zeker handig om daar over na te denken gezien alle reorganisatietrajecten; maar alleen dan? Voor mijn training heb ik op dit gebied een prezi gemaakt waarbij ik op de achtergrond een lied van Elly & Rikkert mee laat draaien waar ondermeer deze tekst in staat waar ik mij aan vast wil houden:

Er is geen eind en geen begin
We stappen ergens middenin
De weg ligt open
Ik ben je gids je toeverlaat
Je smalle weg je brede straat
We blijven lopen

Of ondernemen via Forever een rol gaat spelen in de toekomst? Wie weet 🙂 In de afgelopen week een aantal producten tijdens een 9 daagse cleansing wel goed naar tevredenheid gebruikt waarbij het gebruik van natuurlijke producten zoals aloë vera mij wel aanspreekt. De kuur zet je trouwens ook stil op welke wijze je met voeding om gaat. Alleen dat al is pure winst.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.