Verkeerde droom

Verkeerde droom

Het gebeurde mij gisteren tijdens een training waarbij we met onze groep van een kleine 10 personen na mochten denken over ‘onze droom’.  De opdracht overviel mij eigenlijk. Terwijl ik buiten met een andere (collega-)cursist er over aan het mijmeren was vertelde ik de droom totdat ik mij het ineens realiseerde: “dit is eigenlijk helemaal niet mijn droom maar van Marja, mijn vrouw”.  Op dat moment helaas geen tijd meer voor een ‘nieuwe start’. 

Toch zet het ‘dromen’ mij wel aan het denken. Wat wil ik? wat kan ik? nu al meer dan 30 jaar werkzaam in de financiele sector is het goed om ook daar eens over na te denken. Je kwaliteiten op een rijtje zetten maar ook input krijgen en geven van en aan de andere deelnemers. Inmiddels was dit onze derde sessie en leer je elkaar al aardig kennen. De opmerking werd gemaakt dat binnen de groep er meer gedeeld wordt dan aan de collega’s op de eigen werkvloer.

Bij het nadenken over ‘mijn toekomst’ waren mijn gedachten ook wel even bij de start die ik hoop te maken met de verkoop van Forever Living producten. Best spannend maar om de een of andere reden geeft het mij ook rust. Misschien kan het zelfs nog een middel zijn om andere dromen eerder waar te maken. De training die ik nu volg  heeft mij inmiddels wel aangezet om regelmatig van mij af te schrijven via een eigen blog website.

Ik ga nog even dromen over ‘mijn droom’. Ben wel benieuwd naar die van jou.

Gerrit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.