het maken van een website

24 juni: een ATV-dagje. Een belangrijk deel van de dag besteedt om deze website te maken. De avond ervoor al een domeinnaam laten registeren. Eigenlijk had ik een naam willen kiezen op het gebied van ‘twinkling eyes’ (zie de startpagina) maar helaas; al bezet. Uiteindelijk uitgekomen bij deze naam ‘Evenwichtig.nu’. Bewust ook gekozen voor de extensie ‘.nu’.  Belangrijk om in het hier en nu (ook) al goed, evenwichtig, in je vel te zitten.

Dat het maken van een website niet altijd even eenvoudig (voor mij) is bleek toch wel dat ik een paar keer contact met de helpdesk op moest nemen maar ik moet toegeven dat ze mij snel konden helpen.

Het bericht ontvangen dat de bestelling van de ‘forever producten’ verzendklaar zijn gemaakt. Eerlijk gezegd vond ik het toch nog wel een behoorlijk bedrag. Ben benieuwd; thuis wel duidelijk afgesproken dat de actieve werving pas start als we er zelf goede ervaring mee hebben.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.