Forever

Donderdag 20 juni

Na een bespreking over social media-gebruik via onze kerk sprak ik met 1 van de gesprekspartners over de activiteiten die zijn vrouw net heeft opgezet op het gebied van diverse producten van Forever. Vol enthousiasme vertelt hij er over en laat hij mij een powerpointpresentatie zien. Om de een of andere reden sprak het mij aan.

 

Vrijdag 21 juni

De dag begint met een bezoek aan de huisarts om 7.30 uur. Helaas was de bloeddruk toch nog te hoog en moet er ‘een pilletje’ bij.  Uit de resultaten van het bloed prikken blijkt dat de meeste waarden wel goed zijn m.u.v. suiker en lever. Gelukkig kan ik de vraag van de huisarts of ik geregeld een borreltje drink negatief beantwoorden. Alcohol is aan mij niet echt besteed; als het 1 wijntje in de maand is is het veel. Toch blijft het aan mij knagen: de knop moet om; verbetering van levensstijl (in ieder geval van gewicht J) is  nodig. Het reinigingsprogramma van Forever, een kuur van 9 dagen, begint mij aan de ene kant aan te spreken; hoewel ik nou niet direct zit te springen om 9 dagen minder te eten dan ik gewend ben. Het jojo-effect wil ik vermijden maar er is mij verzekerd dat je daar niet bang voor hoeft te zijn.

We zijn ’s avonds uitgenodigd om over de Foreverproducten verder na te denken. Het concept spreekt mij wel aan. Niet alleen zelf de producten gebruiken en, in mijn geval, ook gaan verkopen maar ook anderen enthousiast hiervoor maken. Een win/win-situatie. Uit de gelezen informatie lijkt het bijna ‘te mooi om waar te zijn’.  Ik wil dit zelf wel eens gaan ervaren. Best leuk om als ‘part-time ondernemer’ te starten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.